Klasická kuchyně pro moderní ženu /
Recepty z masa hovězího, vepřového, jehněčího, z drůbeže a zvěřiny na přípravu klasických, tradičních i méně obvyklých jídel pro všechny příležitosti.
Hlavní autor: | Ferguson, Valerie, 1954- |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Svojtka & Co.,
2000
|
Vydání: | České vyd. 1. |
Témata: | |
Konspekt: | 641 |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Hroubovice
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Issues |
---|---|---|---|---|---|
460070001581 | HRB/1578 | Hroubovice | (neuvedeno) | Dostupné |