Klasická kuchyně pro moderní ženu /

Recepty z masa hovězího, vepřového, jehněčího, z drůbeže a zvěřiny na přípravu klasických, tradičních i méně obvyklých jídel pro všechny příležitosti.

Hlavní autor: Ferguson, Valerie, 1954-
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Svojtka & Co., 2000
Vydání: České vyd. 1.
Témata:
Konspekt: 641
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Hroubovice

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Issues
460070001581 HRB/1578 Hroubovice (neuvedeno) Dostupné