Technika uchování potravin /
Praktická příručka informuje o různých možnostech úpravy potravin pro dlouhodobé skladování v domácnosti a současně seznamuje s racionálními metodami zpracování potravin, aby nedocházelo k jejich znehodnocování. Popisuje rozmanité způsoby konzervace ovoce, zeleniny, hub, masa, i správné ošetřování m...
Další autoři: | Beránek, Robert, 1906- |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
SNTL,
1977
|
Vydání: | 1. vyd. |
Edice: |
Řada polytechn. literatury
Polytechnická knižnice. Příručky |
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Hroubovice
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Issues |
---|---|---|---|---|---|
460070001580 | HRB/1577 | Hroubovice | (neuvedeno) | Dostupné |