Technika uchování potravin /

Praktická příručka informuje o různých možnostech úpravy potravin pro dlouhodobé skladování v domácnosti a současně seznamuje s racionálními metodami zpracování potravin, aby nedocházelo k jejich znehodnocování. Popisuje rozmanité způsoby konzervace ovoce, zeleniny, hub, masa, i správné ošetřování m...

Celý popis

Další autoři: Beránek, Robert, 1906-
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : SNTL, 1977
Vydání: 1. vyd.
Edice: Řada polytechn. literatury
Polytechnická knižnice. Příručky
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Hroubovice

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Issues
460070001580 HRB/1577 Hroubovice (neuvedeno) Dostupné